Novo

DEČAK (2) U PUBERTETU, MAJKA U ŠOKU KAD MU JE SKINULA PELENU! Lekari zanemeli, a onda je otkriveno šta mu je OTAC radio! ŠOK!

Ovaj dan započinjemo sa jednom veoma neobičnom, ali isto tako i zanimljivom temom, a ukoliko želite da znate o čemu se radi, ostanite sa nama do kraja. Naime, naša današnja priča odnosi se na jednog dvogodišnjeg dječaka, koji se zove Barnabi Brausel, i koji je iz Velike Britanije, ušao je vjerovali ili ne u pubertet, a njegovi roditelji, kao ni sami ljekari dušgo vremena nisu znali šta se sa njim dešava. Svima je bilo šokantno kako je moguće da on izgleda “kao mali čovjek”, a imao je polne karakteristike puberteta.

Erika je njegova majka koja se uvijek osjećala jako neprijatno kada bi sa svojim sinom koji ima samo dvije godine otišla u igraonicu, a tamo bi joj ostale majke govorile zbog čega on koristi flašicu jer izgleda kao da ima pet godina po njihovom mišljenju. Nakon toga, njegova majka se zabrinula zbog toga jer njen sin ima ubrzan rast, a ono što je nju posebno šokiralo jeste kada je ona shvatila da njenom sinu rasti stidne dlake, i da ima polne karakteristike puberteta, a kako je i sama rekla njegov polni organ je za njegov uzrast bio “prevelik”.

Njegova majka Erika je rekla sljedeće: “Znala sam da to nije normalno. Imao bi ogromnu, trajnu erekciju, a njegova visina i težina su bili van propisanih za njegovu starost. Imao je 12 kilograma kada je imao godinu dana i dobijao preko kilogram svakog meseca u vremenu od 12 do 18 meseci. Nije bio debeo, samo je imao mišiće”. Ostatak teksta pročitajte ovde.