Novo

DEČAK (15) OSMISLIO BIZARAN TIK TOK IZAZOV! Proverite telefone svoje dece, ovo je JEZIVO! (VIDEO)

U ovom današnjem članku naša tema će da bude nešto jako ozbiljno, na što bi svi mi trebali da obratimo pažnju, ali posebno roditelji, jer kako ste i sami mogli da zaključite, riječ je o jednom izazovu na društvenim mrežama koji nimalo nije bezazlen. Naime, znamo da su i internet ali i društvene mreže dosta napredovale poslednjih nekoliko godina, i tu možemo da pronađemo sve što nas zanima, dovoljan je samo jedan klik.

Društvene mreže su u jednu ruku jako korisne i dobre, ali kao i sve drugo i one imaju svoju negativnu stranu. Djeca su ta koja u današnje vrijeme imaju i previše pristupa internetu, pa tako u većini slučajeva bi trebali da budu pod nadzorom roditelja. Vjerujemo da se svi sjećate kako su se na društvenim mrežama, posebno pri tom mislimo na TikToku pojavljivali razni izazovi koje su radila djeca i tinejdžeri, i zbog kojih su mnogi bili u životnoj opasnosti, a neki su nažalost izgubili i život, zbog jednog običnog izazova.

Naime, mi u nastavku pišemo o jednom najnovijem trendu koji se pojavio i koji je brzinom svjetlosti postao viralan. Radi se o izazovu po imenu #GhostPhotoshoot prilikom kojeg se korisnici prerušavaju u duhove, a koji do sada broji 22 milijarde heštegova na ovoj mreži. Dakle, sve što treba da uradite jeste da preko sebe prebacite bijeli čaršav ili svog kućnog ljubimca ukoliko ga imate, oi da onda tako pozirate, a pored čaršafa sve to možete začiniti sa još nekim modnim aksesoarom, i isto tako poželjno je da se obuju martinke. Ostatak teksta pročitajte ovde.