David(18) se vjenčao sa majkom najboljeg druga, a razlike u godinama im očigledno nisu smetale…

Veliku pažnju je privukao David kada je izjavio da se ženi s majkom najboljeg druga. To je popularni Youtuber i njegovi fanovi su bili u šoku. Čak su mislili da se šali, ali im je on rekao da zaista nije riječ o šali.

To je tek šokiralo njegove fanove. Riječ je o ženi koja je dosta starija od njega, a još je majka njegovog najboljeg druga. Pričali su o velikoj ljubavi i vjenčali se u Las Vegasu.

Nakon samo mjesec dana, David se obratio svojim mnogobrojnim fanovima rekavši kako im ide odlično u braku i kako redovno imaju intimne odnose, često u troje. Sada se pitate kako to?

Jednostavno. Često im se pridruži Davidov drug, Jerome, sin njegove supruge. Njih dvojica su drugovi još od obdaništa i Jerome je oduvijek bio zaljubljen u Davida, što mu je saopštio kad mu je bilo 10 godina.

Jerome je uostalom svoju nevinost izgubio upravo sa Davidom koji se sa 12 godina deklarisao kao biseksualac.

“Naravno da volim i Jerome-a, ali obožavam njegovu mamu. Ona je tako iskusna, tako draga i mila žena. Pruža tu toplinu za kojom žudim. Ne trebam naravno da govorim da Jerome i njegova majka ne rade ništa skupa u krevetu, to bi već bilo bolesno” rekao je David.

Inače, Davidovi roditelji poginuli su kada je David imao samo 5 godina, kada su njih troje otišli na porodični odmor umjesto njihovih prijatelja koji su prvobitno iznajmili motelsku sobu ali su noć prije odustali. Tu noć nepoznati ljudi su sa maskama uletili u sobu i pucnjevima izrešetali Davidove roditelje, dok se on sakrio u ormarić. Očigledno su ti njihovi prijatelji bili mete.

Od tada pa sve do danas, David živi sa Jeromeom i njegovom majkom i nakon dugo vremena ima razloga da nabaci osmijeh na svoje lice.

Izvor: internetprovale.com

Preporučujemo
Loading..