Mediji u Srbiji aktivno prate ljubavni život Darka Filipovića nakon njegovog razvoda od Jasmine, s kojom je bio u braku desetak godina. Razlog razvoda navodno su bile optužbe za nevjeru. Nakon braka, Darko je prošao kroz težak period, ali izgleda da je ponovno pronašao sreću u ljubavi.Prema medijskim izvještajima, njegova posljednja partnerica je Tanja Savić, pjevačica s kojom je bio u vezi prije dvadesetak godina. Nakon što su se razdvojili, nisu komunicirali, a bilo je i sukoba u medijima. Međutim, nedavno su se ponovno sreli i čini se da su pomirili svoj odnos.

Njih dvoje su viđeni zajedno u smederevskom restoranu u društvu drugih ljudi, a izvještaji sugeriraju da su bili veseli i sretni. Ovaj susret budi spekulacije da bi mogli obnoviti svoju romansu. Nakon dvadeset godina sukoba, ovo iznenađujuće pomirenje sugerira da su se možda ponovno zbližili.Prije desetak godina, došlo je do medijskih prepucavanja između Darka i Tanje, uključujući optužbe o intimnom snimku, koje su se kasnije pokazale neistinitima. Međutim, izgleda da su odlučili zaboraviti prošle nesuglasice i ponovno postali prijatelji.

Očigledno je da više nisu u sukobu i da su spremni krenuti dalje, možda čak i surađivati u glazbenom duetu. Ovo iznenađujuće pomirenje daje im priliku za novo poglavlje u njihovim životima, bez prethodnih neprijateljstava.Prema pričama, njegova nova partnerica navodno je Tanja Savić, pjevačica s kojom je bio u vezi prije više od dvadeset godina. Nakon prekida, nisu imali kontakt sve do nedavno. Njih dvoje su se ranije često sukobljavali u medijima, no ti incidenti su se smirili posljednjih godina. Nedavno su viđeni zajedno u restoranu, gdje su djelovali veselo i sretno.