Priča o ženi koja se udala za svog svekra izazvala je mnoge reakcije na društvenim mrežama. Nakon smrti svog supruga, ostala je sama s četvero djece i suočila se s teškom odlukom – udaji za svojeg svekra zbog njegove mirovine.

Ova nekonvencionalna odluka izazvala je nevjericu i osude u komentarima. Međutim, žena je istaknula da je odluka donesena iz praktičnih razloga, a ne iz ljubavi. Svekar joj je ponudio financijsku sigurnost putem svoje mirovine, koja je bila značajna. Nakon mjesec dana razmišljanja, pristala je na ovaj brak

 

Unatoč neobičnim okolnostima braka, njihov odnos bio je prijateljski sve do nedavno, kada su prešli granicu između svekra i snahe. Iako nisu ponosni na svoje postupke, priznaju da su ljudska bića s potrebama.

Žena naglašava da je prošlo pet godina otkako je bila u ljubavnoj vezi s nekim drugim, a njih dvoje su postigli zajednički dogovor da se povremeno upuštaju u intimne odnose. Iako se to može činiti neobičnim ili odbojnim drugima, odlučila je da je bolje održavati takav odnos s svekarom nego s drugim muškarcima u zajednici kako bi sačuvala čast preminulog muža i zaštitila svoju djecu.

Samo ona i svekar znaju za ovu tajnu, koju planiraju zauvijek čuvati.Ova priča postavlja pitanja o ljubavi, obitelji, i odlukama koje ljudi donose u izvanrednim okolnostima, te kako se nositi s osudama i nevjericom okoline. Oni su svjesni da je njihova situacija neobična i kontroverzna, ali smatraju da je to bolje nego da se upuštaju u druge vanbračne veze koje bi mogli osjetiti kao izdaju preminulog muža i oca njene djece.