Novo

DARIJA KISIĆ JOŠ JEDNOM OČITALA LEKCIJU IZ STILA: Ova haljina je apsolutni hit sezone! A tek da vidite boju! (FOTO)

U današnjem članku se bavimo našim domaćim javnim ličnostima, a skoro svakog dana u medijima negdje imamo priliku da pročitamo neko novo dešavanje u životu nekih od naših poznatih ličnosti. Naime, sve javne ličnosti uvijek moraju da paze kako se pojavljuju u javnosti, da im frizura bude savršena, da je stajling po mjeri, i da je jednostavno sve savršeno, jer oni su uvijek pod budnim okom kamere.

Naša današnja tema bit će ministarka Darija Kisić, koja je oduvijek poznata po tome što su njene odjevne kombinacije uvijek savršene, i na mjestu što bi se narodski reklo, ali ova žena je ovog puta uspjela i samu sebe da nadmaši. Naime, društvene mreže su se zapalile, jer bila je dovoljna samo jedna objava na društvenoj mreži Instagram, kako bi se pokrenula lavina komentara, i to onih pozitivnih.

Naime, Darija je i ovog puta pokazala kako se nosi neki komad odjeće, a ovog puta ona je pokazala kako se treba nositi vodeći trend ove sezone, a riječ je o košulja haljini, za koju su stručnjaci inače rekli da je to komad odjeće koju bi svaka žena i djevojka trebalo imati u svom ormaru ovog proljeća i ljeta. Pored modela koji je ministarka odabrala i sama boja bila je apsolutni pogodak. Inače će naredni mjeseci da budu u znaku lila i roze tonova koji posebno stoje plavušama. Evo i sami pogledajte, pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.