Novo

Danima su se čuli JECAJI ispod betona! Kada su krenuli da ga buše naleteli su na ČUDO! OVO JE NEVEROVATNO! (VIDEO)

Da je internet mjesto, a pored njega i društvene mreže, na kojima možemo da vidimo i saznamo dosta nevjerovatnih stvari, dokaz je i priča koju vam mi donosimo u javnosti. Jednostavno sve ono što vas zanima, počevši od najjednostavnije stvari, pa sve do nečeg za vas možda u tom trenutku nemogućeg upravo ćete pronaći na društvenim mrežama i na internetu, a potrebo vam je samo nekoliko klikova i tamo ste da saznate sve.

Mi vam u današnjem članku donosimo jednu nevjerovatnu priču koja nam dolazi iz Brazila, gdje se desilo nešto nevjerovatno. Naime, posjetioci kulturnog centra Arasu u Brazilu danima su čuli neke zvukove koji su dopirali ispod betona gdje su ljudi stalno prolazili, a onda su zaposlenici ove pomenute ustanove odlučili da uzmu stvar u svoje ruke, i da saznaju o čemu se radi i kakva se to buka čuje, a ono što su na kraju otkrili nisu mogli ni sanjati da je nešto tako moguće.

Tako su oni uzeli bušilicu i krenuli da spasu zarobljene životinje, a tom prilikom uništena je polovina mermernog poda, ali ono što je bitnije jeste to da su mačići izvučeni i sada su na sigurnom. Vjeruje se da su one živjele na krovu centra, kada su pale kroz odvod i završile pod zemljom. Heroji koji su spasli mace izazvali su lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama. Evo i sami pogledajte kako je sve to izgledalo, pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.