Zanimljivosti

DANIMA JE TRPIO BOLOVE, SVI SU SUMNJALI NA OPAKU BOLEST: Imao je samo JEDAN SIMPTOM, jedva ostao živ! OBRATITE PAŽNJU

Nakon što su mediji objavili da je čuveni glumac Dastin Dajmond (44) hitno bio hospitalizovan, doktori su mu sada dijagnostikovali “onu” bolest gušterače, i to u 4.stadijumu, piše NBC.

Glumac je, naime, danima trpio užasne bolove u stomaku, a članovi njegove porodice su od samog starta sumnjali upravo na ovu bolest. Inače, glumac je nedavno izgubio i svoju majku, i to zbog iste bolesti, koja je doduše zahvatila njene dojke.

Inače, ovaj glumac se proslavio ulogom Skriča u filmu “Saved by the Bell” što mu je ujedno bila i debitantska uloga. 2015. godine se našao u centru jednog skandala, kada je čak bio osuđen i na zatvorsku kaznu jer je 2014. godine izbo muškarca nožem, nakon što je njegova žena započela čitav sukob.

Nakon tri mjeseca je bio pušten iz zatvora ali je već nakon par dana ponovo bio uhapšen jer je prekršio uvjete uslovne kazne.

Glumac je inače rođen 1977. godine u gradiću San Hose u Kaliforniji, a odrastao je u jevrejskoj porodici.  Već sa 10 gdoina je Dajmond počeo da se pojavluje na televiziji i da glumi. Oženio je svoju dugogodišnju simpatiju Dženifer Misner 2009. godine, ali se ipak par godina kasnije razveo.

Dajmond je sada bio hospitaliziran, a nakon određenih pregleda doktori su mu dijagnostricirali najgoru bolest gušterače, i to već u posljednjem stadiju, tako da se samo čeka dan kada će, nažalost, da ode od nas, jer više nema šanse da ga operacija može spasiti. Inače, sve je počelo od toga da je Dajmond otkrio, ali odlučio ignorisati, kvržicu na svom tijelu. On se sada nalazi na liječenju, a doktori se nadaju da će mu to koliko toliko olakšati ostatak njegovog života.