Danijela Dimitrovska, poznata javna ličnost koja je nedavno prošla kroz razvod sa suprugom Ognjenom Amidžićem, sada je u vezi sa šest godina mlađim bivšim fudbalerom Jevremom Kosnićem. Iako su se trudili da sačuvaju privatnost svoje veze, Danijela je nedavno donela odluku da je javno potvrdi putem društvenih mreža.Manekenka je objavila sliku na kojoj zajedno sa svojim partnerom poziraju u liftu. Nakon ove objave, mnogi njeni fanovi su komentarisali, pohvaljujući njenog partnera i izražavajući svoju podršku.

Neki su primetili njenu prirodnu lepotu, dok su drugi komentarisali izbor umetnih poboljšanja. Takođe, bilo je i komentara koji su izražavali uverenje da Jevremov partner zaslužuje da bude sa privlačnim mladićem, bez obzira na njegovo zanimanje kao drvoseče.Unatoč različitim komentarima, bilo je jasno da par izgleda srećno i zadovoljno, a to su primetili i mnogi njihovi obožavaoci. Ognjen Amidžić, Danijelin bivši suprug, takođe je nastavio sa svojim životom i ima novu partnerku, Minu Naumović, koja je znatno mlađa od njega.

Iako su razdvojeni, Danijela i Ognjen održavaju kontakt zbog svog sina, koji živi sa Danijelom, a oni se trude da ostanu u dobrim odnosima radi njegovog blagostanja.Iako je prošla kroz razvod i promene u svom privatnom životu, čini se da je Danijela sretna sa svojim partnerom Jevremom Kosnićem, a njihova sreća je vidljiva na slikama koje su podelili na društvenim mrežama. Ognjen Amidžić, njen bivši suprug, takođe je nastavio sa svojim životom, i trenutno je u braku sa Minom Naumović, koja je znatno mlađa od njega, ali su i dalje u dobrim odnosima, posebno sa njihovim sinom.