Džejla Ramović, talentirana pop pjevačica rođena 22. travnja 2002. godine u Goraždu, Bosna i Hercegovina, stekla je slavu pobjedom u trinaestoj sezoni popularnog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Njezin izvanredan talent za glazbu primjećen je već u ranom djetinjstvu, a svoj prvi uspjeh postigla je pobjedom na natjecanju “Neki novi klinci”.

Međutim, istinski prepoznatljiva postala je nakon trijumfa u “Zvezdama Granda”, najgledanijem glazbenom natjecanju u regiji. Džejlini hit singlovi, kao što su “Ruine”, “Jedna kao nijedna”, “Potraži me” i “Ruža”, stekli su veliki broj obožavatelja i doprinijeli njezinoj popularnosti. Njezin moćan vokal i harizma čine je istaknutom osobom u glazbenoj industriji.

Džejla je uvijek stavljala obitelj na prvo mjesto, a podrška njezinih sestara Šejle i Lejle te roditelja Edita i Sanina bila joj je iznimno važna tijekom karijere. Unatoč uspjehu, ostala je skromna i posvećena svojoj glazbi.

Njezin izgled također je doživio značajnu promjenu od početka karijere. Nekadašnja petnaestogodišnjakinja s tamnosmeđom kosom i ljupkom figurom postala je prepoznatljiva po svojoj svijetlosmeđoj kosi, besprijekornom tenu i izrazitoj ljepoti. Njezin stil, kako glazbeni tako i modni, prepoznat je u javnosti, a danas se smatra jednom od najstiliziranijih mladih žena u regiji.

Džejla Ramović ostvarila je izvanredan uspjeh u glazbi, a njezina transformacija i razvoj kroz godine čine je inspiracijom mnogima i primjerom kako talent i predanost mogu rezultirati impresivnom karijerom i osobnim rastom.Njezin jedinstveni stil, kako u glazbi tako i u izgledu, čini je prepoznatljivom i smatra se jednom od mladih žena s najviše stila u regiji. Džejla Ramović ostaje inspiracija mnogima svojim talentom, odlučnošću i evolucijom kao umjetnica.