Danas je Dragana MIrković sigurno jedna od najpoznatijih pjevačica koja nam dolazi iz ove regije. Zajedno sa suprugom Tonijem izgradila je carstvo DM Televizije, dok je on vlasnik i distributor luksuznih marki automobila za ovaj dio Evrope.

Žive u velikom dvorcu u Beču i razbacani su po cijelom kraju. Dokaz za to je poklon njihovom rođenom sinu, koji je prije samo nekoliko mjeseci proslavio svoj 18. rođendan, Mercedes za koji su istovarili iz gaća blizu 100.000 eura.

Tako popularna pjevačica Dragana Mirković pokazala je svoj rodni grad, tamo gdje je odrasla u emisiji Ami G prije nekoliko godina, a gledatelji su tada mogli vidjeti kako izgleda kuća u kojoj je odrastala. Dakako, nigdje se ne nalazi u blizini ove današnje zgrade. To je sigurno 10 puta manja građevina s kojom se može pohvaliti Dragana MIrković.

Pjevačica je odrasla u šestočlanoj porodici u Kasidolu, manjem gradu u blizini Požarevca. U samoj kući bilo ih je mnogo, ali imali su sretno djetinjstvo, a roditelji nisu dopuštali nikome da ništa propusti u procesu odrastanja i djetinjstva.

Iako danas živi u luksuzu, svaki slobodan trenutak provodi u svom rodnom gradu, a kad god nađe vremena, dolazi u svoj Požarevac gdje su svi vrlo dobrodošli.

Omiljeni je lik iz ovog malog srpskog gradića i nastoji im pomoći koliko god može.

Izvor: Lokovesti

Preporučujemo
Loading..