Novo

DALILA ULAZI U ZADRUGU 6! Ovog puta ide na pobedu: Ugovor će joj sada biti drugačiji! !

I danas ćemo da pišemo o Dalili Dragojević, bivšoj učesnici rijalitija Zaruga, a jedna je od najintrigantnijih učesnica koje su se pojavile u ovom rijalitiju. Naime, Dalila je u rijaliti svijetu poznata još od prije nekoliko godina, kada je pobijedila u Parovima, rijalitiju koji se emituje na Hepi televiziji, gdje je i upoznala Dejana za kojeg se kasnije udala.

Ali u petoj sezoni Zadruge, ona je njega javno prevarila, i zbog toga je dobila osudu naroda, ali je očigledno imala i mnogo onih koji su je podržavali jer je ona na kraju završila kao drugoplasirana. U narodu se već uveliko piše o novim učesnicima, pa se tako spominje i Dalila, za koju se kaže da će biti u šestoj sezoni, a prema riječima izvora, ona sada ide na pobjedu, pa je između ostalog rekao sljedeće: “Dalila ovog puta ide na pobedu u “Zadruzi”. Ugovor će joj sada biti drugačiji, dobiće veći honorar od onog u prethodnoj sezoni. Ipak je ona sad u žiži interesovanja javnosti, rešila je da to iskoristi”, rekao je izvor, pa je dodao i ovo:

“Navikla je da je pred kamerama non-stop, pa čak i sad, kad nije u rijalitiju, stalno se snima, daje intervjue, jednostavno ne ume da živi bez toga. Ograničen prostor u rijalitiju joj nije problem, navikla je na takve uslove tokom učestvovanja u više rijalitija”. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.