Novo

DALILA PROZIVA MILANA VODITELJA! Isplivao snimak zadrugarke dok izgovara GNUSNE REČI: Čeka se reakcija produkcije! (VIDEO)

I danas nastavljamo sa novostima koje nam dolaze iz najgledanijeg rijalitija sa naših prostora, a riječ je o Zadruzi. Kako se bliži kraj petoj sezoni, situacija se sve više komplikuje, još više isplivavaju neki detalji koji prosto šokiraju javnost, a favoriti se na sve moguće načine bore da bi se u samom finalu kotirali što bolje. Zbog Daliline prevare, ona i njen sada već bivši muž Dejan glavna su tema od samog početka sezone.

Dalila je prekinula odnos sa Filipom, i zbližila se sa Anđelom Rankovićem, zbog čega je opet dobila strašnu osudu kako od zadrugara isto tako i od gledalaca. Njene laži, obmane i razne spekulacije počele su izlaziti na vidjelo. Voditelji koji vode emisije u Zadruzi, svakako rade svoj posao, ali njoj izgleda nikako ne prija što nema podršku, i što na neki način ona uviđa kakvu sliku o sebi je stvorila napolju, u toku cijelog njenog učešća, a posebno zbog novog odnosa sa Rankovićem. Milan Milošević je sinoć vodio emisiju “Gledanje klipova”, a u toku reklama ona je vidno bijesna i ljuta izašla napolje, a za njom krenuli su Anđelo i Miki Đuričić.

View this post on Instagram

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)

Tako je ona čim je izašla napolje, počela da priča sve i svašta pa je oplela po svim voditeljima, pa i Milanu Miloševiću, pa je u jednom trenutku ona rekla da njoj nikako nije normalno da se voditelji solidarišu sa učesnicima, jer po njenom mišljenju oni bi trebali biti objektivni. Na to joj je Miki rekao kako se Milan prema svima ponaša isto, ali je ona nastavila, pa je rekla i ovo: “Znaš ti Milanovu facu, kao da sam ubila nekoga. Sad kaže na kapiji, pustite me Dalilinih priča. Šta sam ja tim ljudima uradila, ja ne razumem”, rekla je ona. Međutim tu nije stala, pa je nastavila da pljuje i po voditeljima ali i članovima produkcije, a šta je sve to govorila pogledajte u video snimcima ispod.