Novo

Dalila našla način kako da SVE UKRADE od bivšeg: Dejanu uzela 74.000 evra, a Caru dala POLA PARA!

Popuparlan Dalila Mujić je zajedno sa Filipom Carem prodala je kuću koju su Dejan Dragojević i ona zajedno izgradili krvavim trudom, odvajajući od usta. Ona je pre samog ulaska u Zadrugu zajedno sa momkom iz Hrvatske radila svom, sada već bivšem mužu iza leđa i najstrađnije ga je prevarila.

Naime, kako smo već pisali u proteklim brojevima, Dalila i Car su imali kontakt i pre početka pete sezine Zadruge. Tajno su se viđali i šurovali, imali zajedničke akcije u kojima su čak zajedno bili i hapšeni u Rovinju i zajedno spavali u stanici. Sada se došlo do saznanja da je ovaj par iz pakla imao još jednu akciju, u kooj je napravio užasan grah prema Dejanu, koji i ne sanja u najstrašniji morama šta mu je nekadašnja najveća ljubav uradila iza leđa. Ona je s ljubavnikom prodala kuću u koju je ulagala barabar sa mužem a prisvojila je i jutjub kanal, koji na godišnjem nivou zaradi i do 24.000 evra.

“Dalila Mujić, nekada Dragojević, definitivno je žena iz pakla i neko koga niko ne bi poželeo pored sebe. Iako se Dejanu klela na vernost do groba i večnu ljubav, te da će deliti dobro i zlo, sve je pogazila i pljunula na pet godina zajedničkog života. Ona je njemu radila iza leđa i dok su bili u najvećoj ljubavi: “On je zamlata, ne radi me i ne volim pihtije od muškarca. Mogu sutra da ga prodam kako ja želim, on bi opet puzio za mnom. On je mekušac bez karaktera. Beskičmenjak kog ću da dovedem do dna. Pet godina sam bacila u vodu, platiće mi”, govorila je ona ispred mene.

Nisam verovala šta slušam, mislila sam da samo drami jer je ljuta. Ipak, nije bilo tako. Bila je ozbiljna. Pik je bio na kući koju su zajedno sagradili u Šepku. Ona nije volela tu kuću, nije želela da bude blizu tata Husa. Ubeđivala je Dejana da će tu da žive zauvek i tako je on svu ušteđevinu dao na ovu kuću. Unutra je sve preskupo i luks. Sad, dok su u “Zadruzi”, odrađena je i luks ograda. Kuća vredi oko 50.000 evra”, navela je prijateljica para. Ostatak čitajte ovde.