Novo

DALILA MOLILA DEJANA DA SE POMIRE? Napila se na 29. rođendanu, zvala ga, a ovaj potez niko nije očekivao

Novosti koje vam donosimo u nastavku današnjeg članka se odnose na bivšu rijaliti učesnicu Dalilu Dragojević, koja ne prestaje da intrigira javnost, a novosti koje vam donosimo dolaze nam sa njenog rođendana. Ona je priredila gala slavlje u jednoj vili u Beogradu, a navodno ona je u pijanom stanju zvala Dejana kojeg je htjela da vidi na svom rođendanu, a on ju je iskulirao i pravio se da ne zna sa kime priča.

Izvor koji se našao na licu mjesta, za medije je rekao sljedeće: “Dalila je organizovala proslavu 29. rođendana i to u jednoj vili u Maloj Moštanici, a sve je dobila na kompenzaciju. Nedeljama je sve spremala, misleći da će slavlje da bude gala i da će se odazvati veliki broj njenih prijatelja. Pozivnice je poslala dve nedelje pre proslave da bi svi mogli da se organizuju. Haljinu je našla ranije i za nju je dala dosta novca. Ketering je takođe bio raskošan. Nije štedela para za sve što se služilo, kao ni za di-džeja i muziku. Ipak, kada je svela sve račune, nešto je tu falilo”, pa je dodao sljedeće:

“Sve imam sada, ali nekako sam prazna. Proklet bio Dejan, ali osećam neku nostalgiju. Prvi rođendan bez njega. Nek crkne. Neću da mislim na njega. Imam pare, imam kuću, imam slavu”, ponavljala je ona, ali videlo se da nije srećna. Najveći nož u srce zabola joj je Ljuba Pantović, koja se nije pojavila na rođendanskoj žurki, a i Dalila joj se iskreno radovala i nadala. Kada joj je javila da je na putovanju u Istanbulu, briznula je u plač. Plakala je, nije se smirivala…”,  rekao je izvor. Ostatak teksta pročitajte ovde.