Novo

DALILA DRAGOJEVIĆ SE POVLAČI: SAOPŠTILA ŠOK ODLUKU NAKON RASKIDA UGOVORA SA PINKOM – EVO ŠTA JE NA SVE TO NATJERALO

U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se rijaliti programa , a koji je poslednjih godina itekako popularan kako na našim prostorima , tako i šire . Naime , jedna od zasigurno najpoznatijih učesnica rijaliti programa Zadruga , a koji iz godine u godinu obara sve rekorde gledanosti je Dalila Dragojević , a koju smo mogli d aispratimo u prošloj sezoni ,te posvedočimo kako svakkao ni jedna mlada devojka ne bi trebala da se ponaša . Naime , ona je mesec dana nakon ulaska na manje raskrstila sa svojim mužem , te uplovila u ljubavnu vezu sa Filipom Carem.

Naime , i ta veza je postala poprilično turbulentna , te smo imali priliku da gledamo brutalne okršaje i mnogo šta,a što je na neki način postala i nromalna pojava u ovakvim programima . Inače ,ona je u više navrata isticala da je sA Filipom osetila ljubav kakvu sa Dejanom nije , a samim tim pokazla je samo suprotno. Naime , ona i Dejan i dalje pred zakonom nisu okončali svoj brak , a sa druge strane Dejan je se odrekao svega što su zajedno stekli , te sada gradi novi život.

Međutim , kada je reč o Dalili , ona je kako je istakla odlučila da se povuče , odnosno završi sa rijaliti programima , pa je tako nedavno objavila citat kojim je sve objasnila: – Da, povukla se, ali ovo nije ono povlačenje u sebe, u bes, u tugu, u očaj. Ovo je povlačenje od svega što je nebitno ka svemu onom što je bitno. Ovo je povlačenje u mir. U uživanje. Ulepšavanje. U rad. Stvaranje. Kreiranje nekog novog života. Da, povukla se. Kako bi se sebi i životu vratila – napisala je Dalila.