Novo

Dalila BEŽALA IZ ZADRUGE? Otkrivene ŠOK INFORMACIJE, ovi zadrugari su potpuno razotkrili Dragojevićku! GLEDAOCI TRAŽE KAZNU!? (VIDEO)

Dalila Dragojević ove sezone jedna je od najintrigantnijih učesnica u rijalitiju Zadruga, a sve to zbog toga jer je ona javno prevarila svog muža Dejana Dragojevića i ušla u vezu sa Filipom Carem. Pored prevare, Dalila je pokazala bahato, bezobrazno ponašnje, i to je jedan od razloga zbog čega je ona stalno tema kako zadrugara, tako isto i gledalaca.

Kako stvari stoje, gledaoci smatraju da je ona ove sezone dosta zaštićena, u smislu osude, pitanja gledalaca, stavova zadrugara, voditelja, i svega ostalog, i da ni približno nije prošla kao recimo Sloba Radanović koji je prevario ženu u rijalitiju, ili reper Nenad Aleksić Ša, pa tako smatraju da je njena prevara čak i gora od ovih navedenih, jer sve to se odigravalo pred Dejanovim očima, a ona ni jednog trenutka nije pokazala pokajanje za sve što je uradila.

Mi vam u nastavku donosimo još jednu novost koja se odnosi na nju, a radi se o tome da su zadrugari sasvim slučajno otkrili jednu njenu tajnu. Tako su Miki Đuričić i Marko Đedović sjedili u dvorištu i komentarisali zadrugare, pa su između ostalog govorili i o popularnosti koja brzo prođe kod mnogih rijaliti likova, a onda je pravi šok uslijedio nakon što su otkrili tajnu Dalile Dragojević. Naime, radi se o tome da je Marko rekao kako je Dalila već jednom bježala iz Zadruge, i da mu je to priznala kada je imala jednu od svojih kriznih situacija. Šta vi mislite o svemu ovome? Pišite nam u komentarima ispod. Ostatak teksta pročitajte ovde.