Novo

DA TI SRCE STANE- USRED NOĆI JE ČUO ŽENINE ZVUKOVE IZ SOBE- KADA JE VIDIO ŠTA RADI I SA KIM, SLEDEO SE OD Š*KA

U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se jedne jako zanimljive teme , a o čemu se tačno radi saznat ćete u nastavku. Naime , kada je reč o mesečarenju, verujemo da je većina vas dok ste bili deca osetili kako je to kda se mesečari . Međutim , kada ste dete to je nekako i normalno , te to spada u proces odrastanja . Problem nastane ako se to učestalo događa i kad aodrastete , te može da bude jedan veliki problem. Naime , uprvo zbog toga jer možete da učinite sve i svašta , te na koncu da naudite ili sebi ili svojoj porodicci.

Dakle , kako ste već shvatili danas vam donosimo jedan jako zanimljiv slučaj ,a koji je se desio u Velikoj Britaniji , a svedočenja o ovome ni malo nisu lepa. Dakle , izvesna Šarlot , koja ima 42 godine , i dalje meseari , te sada mora da spava navečer u krevetu zavezana sa kajšem na ruci. Ona leže u krevet sa suprugom Alekom, koji je također isprepadan kada je video šta radi u sistemu ada uđe u proces mesečarenja. ” Mesečarila sam, govorila i imala noćne strahove od svoje druge godine. Uspela sam da prestanem da se vezujem za Aleka ili za krevet šest meseci nakon što sam rodila svako dete, jer sam tada lagano spavala jer su se oni često budili. Ali, čim su počeli da spavaju tokom cele noći opet je počelo” – ispričala je žena.

Svakako  , kako je njen suprug ispričao za medije , nikome svakako zbog ovih reči ne može da bude svejedno. ”Pre šest meseci, probudio sam se usred noći i čuo glasove. Zatekao sam Šarlot kako u uglu spavaće sobe priča sa zidom. Nije mi bilo nimalo prijatno, sav sam se naježio od tog prizora. Tada je odlučila da se ponovo vezuje” – ispričao je Alek.