Showbizz

Da nema plastičara, ne bi bilo ni karijere: Kako su nekada izgledale najveće zvijezde regiona – od strašila do ljepotica (FOTO)

Vjerovatno se i one starije generacije sjećaju kako su izgledale današnje zvijezde kad su bile na početku svoje karijere. Dosta njih su također bili mladi, pa su se s vremenom mijenjali, ali neizbježno je da su svi imali neke estetske postupke i korekcije tokom godina.

Neki od njih su se toliko promijenili da danas više uopće ne liče na sebe. Iako se u pjevačkoj karijeri puno gleda ljepota, stas i elengancija (naročito kod žena), mnogi su možda pretjerali u svojoj namjeri da se uljepšaju operacijom.

Lepa Brena sigurno je jedna od najvećih i najpoznatijih zvijezda na ovim prostorima, a mnogi se danas pitaju šta joj se ustvari desilo. Izgleda da se Brena teško nosi s godinama, pa je pokušala pooštriti i izdetaljisati svoju mladolikost na sve moguće načine. I dalje je lijepa, ali definitivno možete vidjeti godine koje su ostavile svoj trag i na njoj

Emina Jahović je uspjela da postane pravi hit na početku karijere, ali i danas je velik broj ljudi koji je vjerovatno ne bi ni prepoznali iz tog razdoblja, ako njezino ime ne bi bilo napisano tamo. Puno je radila na sebi, a rad na nosu i usnama najviše se primjećuje.

Jelena Karleuša je prvakinja u plastici, ali ne radi se samo o estetskim zahvatima. Čini se da je vrlo vješta i u photoshopu, ali pored toga dosta  na njen izgled utiče i promijenjeni oblik obrva koji je potpuno transformirao njeno lice.

Indira Radić još je jedna u nizu poznatih pjevačica koja se totalno promijenila, ali ipak na bolje. Danas izgleda daleko bolje nego prije, o čemu svjedoče slike iz prošlosti i sadašnjosti.