Krajem maja i početkom juna svake godine predviđene su i zakazane mature, svečani završetak koji se proslavlja kada se završe osnovna ili srednja škola, a to je svakako najljepši dio života za učenike, a iza njih ostaje čitavo poglavlje. Svi roditelji ga žele označiti prikladnim fotografijama, a slavne osobe s Balkana također su imale svoje mature, danas vam donosimo jednu takvu stvar.

karleusa

Ono što je široko poznato u javnosti, a gotovo sigurno je svima poznato, jest da je slavka plastic dama Jelena Karleuša 2013. godine bila partnerica jednom srednjoškolcu na maturi jedne srednje škole. Naime, ovaj sretni dobitnik nagrade magazina “Alo” dobio je večer sa slavnom pjevaljkom. Nije bio ni svjestan da će njegovo ime biti sastavljeno u tim novinama.

Možete li shvatiti koliko je bio sretan kad se pojavio na maturi s njom, zapravo, bio je glavna atrakcija u njegovoj školi desetak dana nakon toga. Inače, mnogi su se njeni fanovi prijavili za ovo natjecanje.

Jedan od uvjeta za sudjelovanje u nagradnoj igri bio je napisati prikladno pismo u kojem se objašnjava zašto im se sviđa Jelena Karleuša i zašto bi trebala ona biti njihov sljedbenik u obilježavanju završetka srednje škole.

jelenaValja napomenuti da je ovaj beogradski časopis osigurao da je sve u potpunosti bilo propraćeno. Dali su im ogromnu limuzinu koja ih je dovela do mjesta gdje će se održati cijela ceremonija. Cijeli njegov razred, ali i škola, bili su jednostavno oduševljeni i šokirani kad su vidjeli Karleušu da ga prati na maturi.

jelena3

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..