Na premijeri dokumentarnog filma “Mudrost traume,” prisustvovali su Novak i Jelena Đoković, što nije neuobičajeno s obzirom na njihovu poznatu prisutnost u medijima i javnosti. Novak je nedavno stigao u Beograd nakon učešća za reprezentaciju na Dejvis kupu u Valensiji.Jelena je imala priliku da govori na ovom događaju i izrazila je svoje duboko emocionalno povezivanje s filmom. Istakla je da je film gledala više puta tokom proteklih šest meseci s različitim fokus grupama, svaki put doživljavajući snažne emocije i otkrivajući nove aspekte filma i sebe.

Izrazila je uverenje da će film biti koristan za različite vrste publike i zahvalila se njihovoj fondaciji što je omogućila prikazivanje filma i organizovanje diskusija u regionu.Tokom fotografisanja, čuo se Novakov nežan razgovor s Jelenom pred prisutnom publikom. Jednostavnom, ali iskrenom izjavom “Uživam dok te gledam,” Novak je izrazio svoje duboko divljenje i naklonost prema svojoj supruzi, što je još jedan dokaz njihove duboke ljubavi.Treba napomenuti da su Novak i Jelena usklađeni u pogledu stila oblačenja. Jelena je nosila šarmantan jesenji ansambl s tamnom suknjom uparenom s bež džemperom, dok je Novak odabrao svetlo sive pantalone i tamnu košulju.Njihov stil odevanja privlači pažnju i pokazuje da imaju ukusa za modu.

Njihov odabir odeće pokazuje njihovu sofisticiranu modnu svest, a Jelenin outfit može poslužiti kao inspiracija za jesenje kombinacije za različite događaje.Izrazila je nadu da će film biti koristan za sve vrste publike i zahvalila se što je njihova fondacija omogućila prikazivanje filma i organizaciju diskusija u regionu.Ovaj događaj i njihov prisustvov na njemu još jednom su potvrdili njihov status kao poznatog i omiljenog para u javnosti.