Novo

Da li je ovo NAJLUĐI snimak sa srpske svadbe? Seli na TRAKTOR usred šatora, a onda usledio HAOS! (VIDEO)

Svadbe su oduvijek bile tema koja je zanimljiva i interesantna sama po sebi. Pored toga što je to poseban dan za mladence, i taj dan oni žele da bude sve savršeno i do najsitnijeg detalja, ali nerijetke su situacije kada se nešto izjalovi i krene po zlu, pa onda nastane pravi haos. Isto tako zbog previše konzumiranja alkohola, ljudi znaju napraviti neku scenu o kojoj se kasnije priča danima. Posebno čudne situacije znaju se dešavati na srpskim svadbama i svadbenim veseljima.

Mnogo je običaja koji se praktikuju i dan danas, a za koje malo ko zna. Međutim, po mišljenju mnogih ti običaji su bizarni, pa čak i nekima smiješni, ali bez obzira na sve to, neke porodice u Srbiji su im ostale vjerne i rado ih praktikuju i dan danas. Tako je mnogo snimaka na društvenim mrežama koje smo do sada imali priliku da vidimo, ali onaj o kojem ćemo danas da pišemo je vjerujemo nešto što do sada niste ni vi imali priliku da vidite, i koji ne može da se poredi sa svim snimcima koji su se do sada pojavili.

Naime, radi se o tome da je na jednoj Instagram stranici, objavljen video snimak a u opisu istok autor koji ga je postavio je napisao kako “smo najluđi narod na zemlji”, pri tom on je aludirao na Srbe, ali nije naveo gdje se desila ova scena. Tako se na pomenutom video snimku može vidjeti kako je slavlje pred kraju, ali onda je jedan par napravio nešto neviđeno. Oni su se popeli na traktor koji je naprijed imao bager viljušku, a onda su i zaigrali, ali onda su se našli u problemu kada su trebali da siđu sa ove naprave, za koju inače niko nije znao zbog čega se nalazi tu. Ostatak teksta pročitajte ovde.