Novo

„DA LI JE OVO LJUDSKO BIĆE?“ Soraja ne prestaje da intrigira: Šta joj se desilo sa licem i telom? SVI U ŠOKU!

U današnjem članku ćemo da se bavimo estetskim zahvatima, koji su kako u svijetu tako isto i na našim prostorima uzeli sve više i više maha. Naime, nekada estetske operacije nisu mogli baš svi da rade, nego samo oni koji su imali dosta novca, ali to se sa godinama promijenilo, kako sami standardi života, tako isto i estetski zahvati nisu više toliko skupi u odnosu na ranije, a i pojavilo se mnogo onih koji se bave sa ovim.

Sada jednostavno, gdje god da se okrenemo neka djevojka ili žena uradila je barem jednu korekciju na sebi, i to je ono što inače svi i podržavaju sve dokle je to u nekim granicama normale, a imali smo priliku da vidimo da su neke dame u korekcijama i više nego pretjerale. Mi ćemo u nastavku da pišemo o jednoj od najpoznatijih srpskih starleta, a riječ je o Soraji Vučelić, koja je neprepoznatljiva u odnosu na fotografije od prije nekoliko godina. Starleta je toliko toga uradila na svom tijelu i licu, da vjerujemo da bi malo ko mogao da je prepozna.

Soraja je na svom Instagram nalogu aktivna, pa tako svakog dana izbaci nekunovu fotografiju ili video snimak. Ono što su svi primjetili, jeste to da su njeno tijelo ali i lice pomalo problematični. Dakle, radi se o tome da ona na fotografijama koje objavi izgleda predimenzionalno, pa tako mnogi komentarišu kako te fotografije ustvari nemaju nikakve veze sa stvarnošću. Neki od komentara na račun Sorajinog izgleda glase: „Da li je ovo ljudsko biće?“, „Šta je ovo?“, samo su neki od komentara na Sorajin izgled. Šta vi mislite? Pišite nam u komentarima ispod.