Anđelka Prpić je već više od petnaest godina poznato lice u javnosti i često je tema tabloida. Iako nije imala negativna iskustva s lažnim vijestima o sebi, brine je kada se lažne priče odnose na njene voljene.Godine 2011. udala se za Darija Prpića, uglednog ugostitelja iz okolice Senja, Hrvatska, s kojim je imala sina Jakšu. Njihova priča o susretu započela je dok je Dario radio u baru, a Anđelka je odlučila predstaviti se kao bankarica kako bi izbjegla pitanja o svojoj glumačkoj karijeri.

Kada nije zauzeta glumom, Anđelka uživa u gledanju srpskih komedija zbog njihovog posebnog smisla za humor. Izrazila je interes za ulogu Katica, kćeri nasilnog lika Radovana Trećeg. Takođe, vodi svoj kozmetički salon pod nazivom “Diktat” i preuzela je ulogu poslovne žene, stekavši značajna znanja o vođenju privatnog poduzeća.Anđelka i Dario su se nakon osam godina braka odlučili razići, iako glumica nije komentirala članke objavljene u domaćim tabloidima. Nedavno je u vezi s partnerom Markom dobila kćerkicu Čarnu.Njen luksuzni stan u blizini Hrama Svetog Save karakteriše besprekorno uređenje koje zadovoljava potrebe četveročlane obitelji. Stan obiluje prirodnom svjetlošću i preovlađuju bijeli, sivi i pastelni tonovi.

 

Ipak, posebno mesto u njenoj kući zauzima kuhinja. Anđelka je svoju kuhinju opisala kao besprijekornu, modernu i funkcionalnu. Središnji otok služi kao radni prostor za pripremu hrane za njenu djecu i funkcionalni bar s blagovaonicom.

Iako je Anđelka istaknuta javna ličnost, njena kuća odiše toplinom, funkcionalnošću i modernim dizajnom, pružajući savršeno okruženje za njen život sa porodicom. Ovdje Anđelka sprema omiljene delicije za svoju djecu, Jakšu i Čarnu, demonstrirajući svoju veštinu i strast prema kuvanju.