Novo

DA LI BI DANAŠNJE DEVOJKE ČEKALE MOMKE DA DOĐU IZ VOJSKE?! Zbog ovog pitanja gore mreže, a odgovori su HIT! NISU NAS NI ONDA ČEKALE… I TO NIJE SVE…

Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite mi u nastavku pišemo o jednoj veoma zanimljivoj i interesantnoj temi, a sigurni smo da će vas ovo itekako zanimati. Naime, radi se o tome da je predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić najavio to kako bi uskoro opet moglo da se uvede to da postoji obavezan vojni rok, ali ovog puta to bi bilo malo drugačije, tačnije ukoliko bi do toga došlo, vojni rok bi sada trajalo 90 dana.

Međutim,o ovom pitanju na kraju će da odlučuje vlada i novi saziv Narodne skupštine, nakon što se obavi šira javna rasprava, pa bi tako prvi regruti u kasarnu mogli najranije 2023.godine. Upravo zbog ove teme, na društvenim mrežama se pokrenula polemika oko toga kako bi današnje djevojke svoje momke čekale 12 mjeseci da se oni vrate iz vojske, kao što je to bilo nekada.

Tako je na jednoj grupi, na društvenoj mreži Fjesbuk osvanulo pitanje koje glasi: “Da li bi današnje devojke čekale momke 12 meseci da dođu iz vojske?”, i kako se i očekivalo, ono je pokrenulo lavinu komentara, pa su tako neki od njih glasili: “Zavisi. Veći procenat ne”, “Ne čekam više nikoga ni za šta. Oni bi kao čekali da sa nama nešto nije u redu, kao na primer post porođajna depresija ili generalno frigidnost kod nekih žena, nezadovoljstvo u životu dovodi do smanjene želje za dodirom”, dok je jedan bivši vojnik napisao u komentaru da “Nisu nas ni onda čekale”. Ostatak teksta pročitajte ovde.