Novo

“ĆUTI, matora”: Da li su Zoran i Vladimir terali Zoricu da LAŽE nakon u*istva Jelene? Sve SNIMLJENO!

U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, riječ je o u*istvu pjevačice Jelene Marjanović, za čije u*istvo je optužen njen muž Zoran Marjanović, koji je prije dva mjeseca osuđen na maksimalnu kaznju zatvora u trajanju od 40 godina zatvora. Jelena je ubijena 2.arpila 2016.godine na nasipu u Borči.

Nakon toga, policija je pokrenula istragu, i tom prilikom ispitana je cijela porodica Marjanović, a policija ih je čak i prisluškivala, pa je tim putem neposredno prije saslušanja utvrđeno nešto veoma čudno. Naime, prije godinu ipo dana Zorica je završila saslušanje u policiji, a nakon toga sva unezverena ona je u autu pitala muža i sina: “Zašto ste me terali da lažem?!”, a njih dvojica su rekla: “Ćuti bre, matora, ćuti! Vidiš da smo ih za*****i!”. Tako je izvor koji je iz tužilaštva i policije, a koji već šest godina istažuje Jelenino ubistvo, pa je on nakon nekoliko mjeseci nakon ub istva objasnio zbog čega je cijela porodica Marjanović od samog početka bila najsumnjivija, pa je tako rekao sljedeće:

“Zato je i odlučeno da se stave “na mere”, odnosno da se oni prisluškuju. Postavljene su bubice u njihov automobil, ali je to tada odlučeno naprečac, nije bilo vremena da se čeka procedura i sada ti razgovori nisu validan dokaz. Ipak, morali smo da budemo sigurni da oni nešto kriju, što se i pokazalo tačnim. Na osnovu ovih razgovora znali smo u kom smeru da krenemo…” rekao je izvor tada. Ostatak teksta pročitajte ovde.