Novo

CRNOGORSKI BEZOBRAZLUK DOŠAO DO ADE CIGANLIJE! Naplaćuju ležaljke i to po kojoj CENI! GRAĐANI BESNI, PORUČILI OVO…

Tema koja je u ovom peridu jako aktivna, nakon što nam je došlo lijepo vrijeme, i ljeto je na samom pragu, mnogo je onih koji su već odabrali svoje destinacije za odmor, neki se još uvijek dvoume, a ima naravno i onih koji sebi baš i ne mogu da priušte neko putovanje, pa se zadovolje i sa onim što im nudi njihova država. Znamo da su se cijene dosta promijenile i da su drastično skočile, pa tako vjerujemo da je to slučaj i sa ljetovanjima, a mi vam u nastavku donosimo jednu temu, koja je zapalila društvene mreže.

Naime, oni građani Srbije koji ljetuju na crnogorskom primorju ili se pak odluče da odu u Grčku, su već odavno oguglali na plaćanje ležaljki, suncobrana pa i samog vazduha koji udišu. Već smo na samom početku naveli da ima i onih koji seb i to ne mogu da priušte, pa ono što im jedino ostaje i sa čime mogu da se zadovolje u Srbiji je odlazak na Lido, Adu međicu ili na Adu Ciganliju. Većina njih ostaje jer misli da će na taj način da uštedi novac, što je i do sada tako i bilo, ali izgleda da se i to promijenilo.

Dakle, ukoliko odlučite da odete na Adu Ciganliju koja je dobila i svoj drugi naziv, pa je tako mnogi zovu i beogradskim morem, na mjestu gdje ste mogli da pobjegnete od vrućine i gradske buke i gužve, tu postoji lokal u kojem ako hoćete da popijete piće, malo se osunčate morate da platite hiljadu dinara. Da, dobro ste pročitali, ali na svu sreću to je inale i jedini lokal koji se tu nalazi, a u kojem se naplaćuju ležanje na njihovim ležaljkama, a primjetno je i to da cijene pića drastično rastu iz dana u dan. Ostatak teksta pročitajte ovde.