Novo

Crno bela slika i muk! Neutešna Suzana Mančić oprostila se od voljenog: Sada si sa zvezdama (FOTO)

U nastavku danapnjeg članka dotaći ćemo se naše javne scene , a kaada je reč o onim poznatima koji su izgubili svoje živote , a koji su dio javne scene njih je nažalost jako mnogo . Samim tim , pre par dana smrt o čoveku odjeknula je celom prestonicom, te je svakako potresla celu javnost , a među mnogobrojnim prijateljima pronašla je se i Suznaa Manči , koja nije ogla da prikrije tugu.

Dakle , reč je o smrti poznatog astrologa Dušana Veličkovića , a koji je iznenada preminuo u spa cnetru , te je iza njega ostala supruga i sin . Naime , on je javnosti poznat po prognozama na polju astrologije i numerologije , a srca brojne javnosti je osvojio gostovanjem u mnogobrojnim emisijama. Suzana Mančić skrhana bolom zbog gubitka prijatelja objavila je na društvenoj mreži Instagram dirljivu poruku te izjavila saučešće porodici i pokazala da saoseća sa njima.

– Poslednji pozdrav Dušanu Veličkoviću. Sa zvezdama se družio, zvezde tumačio, bezrezervno pomagao, bio vešt sa medijima, bio je poseban i svi su ga voleli i poštovali. Nedostajaće. Saučešće porodici – napisala je uz Dušanovu fotografiju. Suzanine divne reči dirnule su mnoga srce i raznežile brojne pratioce na Instagramu te komentari podrške ne prestaju da se nižu ispod ove objave. Naime , smrt Dušana je potresla javnost , a inače pronašli su ga korisnici spa centra , koji su odmah obavestili zaposlene , te su pozvali hitnu pomoć , ali nije bilo spasa , te su mogli samo da konstatuju smrt.