Novo

CRNI PETAK U SRBIJI! Mr*va u stanu pronađena naša POZNATA PEVAČICA…SVE JE STALO…

Ni za danas nemamo nikako lepe vesti za vas i sve one koje vole domaću muziku. Tako je danas jedna od glavnig vesti u svim medijima jeste sm*t kraljice Elizabete i da će se u narednim danima pričati o svemu tome što nama ostaje da ispratimo celu ovu temu. Ali, mi ćemo danas se posvetiti domaćoj muzičkoj sceni, koja je u poslednje dve godine imala veliki broj sm*tnih slučajeva.

Dovoljno je samo da se kaže kako su nas napustili Džej, Balašević, Marinko Rokvić, Merima Njegomir i još nekih zvezda koje su obeležile prethodnih 40 godina na muzičkoj sceni. Danas mi se malo vraćamo u prošlost i govorimo o jednoj od najvećih pevačica koje je tadašja jugoslavije videla, a radi se naravno o Loli Novaković.

Za sve oni koji ne znaju Lola je rođena 1935 godine u Beogradu a sa samo 22 goodine njena karijera je krenula vrtoglavo prema gore. Ona je predstavljala i Jugoslaviju na Eurosongu kada je osvojila četvrto mest. Inače, njen prviatni žvot nije bio nimalo lep pošto nikako nije imala sreće u ljubavi, a njen prvi brak je bio sa izvesnim Sašom profesorom fizičkog vaspitanj, sa kojim je ostala 2 godine u braku. Nakon toga, udala se i za predsednika avio kompanije sa kojim je bila pune četiri godine u braku a nakon toga se udala za svog kolegu sa koojijm se razvela nakon 3 godine braka.

Ali, ono što je najviše tragično od svega toga je to što je ona preminula u svojoj fotelji sama bez ige ikofa, a na kraju su je pronašli u njenom stanu u centru Beograda u bloku 40 a njeno telo je ekremirano 2016 godine.