Iako je nakon razvoda većina djece ostala u pravilnim odnosima, bivša snaha kraljice Elizabete Sara Ferguson nije se pojavila u društvu supruge bivšeg princa Andrew-a na službenim događajima u proteklih 25 godina, pa je njezin dolazak u Bahrein iznenadio sve prisutne.

Naime, tamo je službeno pozvan knez Andrew, a njegova bivša supruga Sara Ferguson boravila je u njegovom hotelu Ric Carlton. Njezin dolazak vjerovatno je ostao tajna da s Andrewom nije otišla da gleda trku Formule 1, gdje se susrela i sa svojom starijom kćerkom princezom Beatrice i njezinim dečkom Eduardom Mapeliom Motijem.

Oni su ovjekovječili taj trenutak fotografijom koju je Sara objavila na Instagramu.

Upravo zbog toga došlo je do glasine da su bivši supružnici obnovili svoju ljubav, veliku radost i sreću svojih kćeri – princeze Beatris i Eugene – ali oni (još) nemaju namjeru to potvrditi. Inače, od razvoda, bivši supružnici su zajedno dolazili na kraljevske događaje, posebne obljetnice i provodili su svoj odmor kao normalna porodica.

Mnogi ne znaju da se Sara Ferguson preselila u Royal Lods u Windsoru, službenom domu kneza Andrew-a, deset godina nakon razvoda, 2008. godine.

“Andrew i ja smo vjerovatno najsretniji bivši supružnici na svijetu. To je stvarno neobično, zar ne? Živimo u istoj kući i oboje vjerujemo u kompromise, komunikaciju i strast, kao i u našu porodicu”, rekla je Sara Ferguson i nakon što je dala mlađu kćer princezu Eugene na udaju, napokon se pomirila sa svojim bivšim svekrom, princom Philipom.

Podsjetimo, Sara i princ Andrew razveli su se 1996. godine. Ubrzo nakon toga, Sara je pronašla novog partnera, fotografirala ga na plaži u Toplesu, a potom skupila niz skandala te ju je britanska kraljevska porodica zbog toga nazvala crnom ovcom kraljevske porodice.

Izvor: Stil.kurir.rs

Preporučujemo