Svaka trudna žena svakako razmišlja o tome kako će izgledati njezino dijete, na koga će ličiti, više na nju ili možda na oca, koje će boje biti njegove oči i koliko će on biti visok i kakvu će frizuru imati. Sve ove stvari su od velikog interesa za svakog roditelja, posebno za majku, a tako je bilo i u ovom slučaju. Roditelji također pretpostavljaju da će boja djetetove kože biti slična boji njihove.

Ta majka, Katherine Hovart, očekivala je isto za svog sina koji je trebao biti rođen, ali tada je pogriješila u pretenzijama, sve se okrenulo naopako. Kad je pogledala svoga sina, Johna, bila je posve zbunjena i imala je vrlo dobar razlog za takvu reakciju, ništa joj nije bilo jasno. Boja kože njezina sina bila je različita u boji od nje, a Katherine je bila crnkinja nigerijskog porijekla, što je bilo više nego očito.

Koža joj je tamna, svako će vidjeti, a za bilo koju osobu u njezinoj porodici ne zna da niko nije bio s bijelom osobom, što joj je bilo vrlo čudno. Nema sumnje, od koga je beba skupila sve to? Međutim, John je bijela beba baš kao i njegov otac Richard, a njegov sin ima njegovu boja kože. Osim toga, liječnici su se opet zapitali kako je to uopće moguće.

Proveli su mnogo vremena razmišljajući, a onda su shvatili da je Katarina imala nekoga u svom ranijem razdoblju iz porodice bijelih potomaka. Bio je to logičan slijed događaja.

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..