Ranije smo već pisali o ovom nevjerovatnom ljubavnom paru. Div sa Islanda koji je 206 centimetara visok i koji se proslavio svojom ulogom u “Igrama prijestolja” se sada ponovo pojavio u medijima, skupa sa svojom energičnom suprugom.

Niko nije bilo jasno kako ovo dvoje uopšte funkcionišu kao par i kako to izgleda u krevetu, obzirom na evidentnu razliku u visini i težini. Jer ipak ona ima samo 52 kilograma, a on ima 181 kilogram i jede 2 kilograma mesa dnevno. Samo da mu kuha, jadnica se umori po cijeli dan.

Hapfor Tor Bjornson, inače poznat i kao čovjek “Planina” sa svojom ženom Kelsi sada čeka svoje prvo dijete. Oni su ovu sretnu vijet objavili na društvenim mrežama, a trenutno se nalaze na Islandu u izolaciji, gdje, doduše, i nije tolika prijetnja od koronavirusa.

Mediji su ih inače ranije prozvali “gigant i njegova palčica”, obzirom na njihovu nevjerovatnu razliku u visini i težini. Još ako tome dodamo činjenicu da je ona ta koja je glavna u kući i da on mora slušati sve što ona kaže, onda stvar postaje još neobičnija.

I uprkos tome što na društvenim mrežama često možete naletiti na dosta šaljivih komentara, ipak svi poštuju njihovu ljubav i objava na Instagramu da čekaju svoje prvo dijete je obradovala mnoge. Oni su naime objavili zanimljivu sliku sa balonima, a iznad njega je pisalo “Dječak ili djevojčica”

Šta god da bude na kraju, nadamo se da će biti živo i zdravo. I da se neće zvati Kovidius, Kovidson ili Kovidoter,…

Preporučujemo