Zanimljivosti

Čovjek od 440 kg traži ženu za krevet– Odbio ih 300 zbog jednog BIZARNOG razloga, a tek kad vidite njegov dnevni jelovnik… (VIDEO)

Čuveni pakistanski dizač tegova, kolos koji se zove Arbab Khizer Hayat, poznatiji kao Pakistanski Hulk, odlučio je da sebi traži partnerku za brak. On se odlučio ženiti i riješio je da to bude do kraja godine obavljeno.

Ovaj dvadesetsedmogodišnjak je inače trenutno jedan od najtežih ljudi na čitavom svijetu, obzirom da teži nevjerovatnih 444.5 kilograma, uz visinu od 197 centimetara. On već godinama bezuspješno pokušava da nađe sebi adekvatnu djevojku da mu bude žena, a i njegovi roditelji žele to isto, kako bi što prije dobili unuka.

“Ja sebi tražim jednu tešku ženu. Naravno, ne karakterno. Već tjelesno. Ne želim da ništa sitno i mršavo što ne može preživjeti seks sa mnom. Moja žena mora biti između 192 i 197 centimetara visine i teška između 100 i 145 kilograma. Ne želim ni nešto više od mene i nešto previše debelo.” kazao je on i naglasio kako mu prosječna ženica od 40 kilograma ne odgovara, iako je svjestan da se baš takve lijepe na njega.

Navodi kako je u svom životu do sada odbio preko 300 žena, jer nisu jednostavno odgovarale njegovim – parametrima.

Ovaj je čovjek inače poznat kao prvak Pakistana u vučenju traktora, autobusa i automobila, korištenjem konopca, te podizanja istih golim rukama.

Inače, kako bi mogao zadržati top formu, on redovno pojede svaki dan (bez preskakanja) čak četvero utovljenih pilića, 36 jaja, 3 kilograma junećeg mesa, i uz sve to popije i 5 litara mlijeka. Najavio  je da će se ubrzo okušati i kao WWE kečer.

Šta vi mislite o ovome? Da li vi ispunjavate njegove kriterije? Želite li da se prijavite i odete na dejt sa ovim neodoljivim buckom?