Stanice raaka gladuju 42 dana i umiru dok poboljšavaju zdravlje cijelog tijela, rekao je Rudolf Bros., koji je izliječio više od 45 000 ljudi.

Rudolf Bros iz Austrije posvetio je cijeli svoj život pronalaženju najboljeg prirodnog lijeka za raak. Napravio je poseban sok, koji je dao sjajne rezultate u liječenju ove bolesti. Vjeruje da raak može preživjeti samo bjelančevinama. Stoga je razvio poseban post koji traje 42 dana, a tokom tog razdoblja pije samo poseban povrtni sok čiji je glavni sastojak – cvekla, kao i čajevi.

Njegov se sok proizvodi isključivo od povrća koje se organsko uzgaja. Sok se može napraviti od domaćeg povrća kod kuće.

Sastoji se od: 2 posto rotkvice, 3 posto krumpira, 20 posto korijena celera, 20 posto mrkve i 55 posto cvekle. Važno je napomenuti da se sok od cvekle ne smije pretjerano koristiti, već ga treba uzimati onoliko koliko tijelo traži od ove terapije. Cvekla je već poznati i tradicionalni lijek za leukemiju.

Ovo povrće sadrži aminokiselinu betain koja ima antikanerogena svojstva. Terapija cveklom, koja uključuje konzumiranje soka od cvekle ili sirovog mljevenog soka od cvekle, dokazano ima pozitivan učinak na leukemiju i mnoge druge ozbiljne bolesti, o čemu svjedoči hiljade ljudi. Ali pomaže i kod bolesti uzrokovanih oksidativnim stresom, a vlakno od cvekle može smanjiti holesterol u krvi i do 40 posto.

Cvekla je poznata i po tome što pomaže u održavanju elastičnosti krvnih žila i vraćanju krvnog tlaka u normalu. Liječi i sprječava varikozne vene, ako se redovito konzumira. Željezo koje sadrži snažno je sredstvo za izgradnju krvi i čišćenje organizma od toksina. Zbog toga je učinkovit kod raznih bolesti izazvanih toksinima.

Ostatak čitajte OVDJE

Izvor: Balkanlifetoday

Preporučujemo