Showbizz

Čola na aparatima: Kćerka mu pravi lom po Crnoj Gori, objavila novu sliku i zapalila društvene mreže (FOTO

Zdravko Čolić pjevač je koji ima možda i najveću i najdužu pjevačku karijeru i slavu. Ljudi ga vole još od samih njegovih početaka. Previše je talentiran, ali je također svojim šarmom i karizmom uspio osvojiti mnoga ženska srca.

Mada je on sada već dobro ostario, mnoge su žene i dalje lude za njim. Čolić nastavlja s ogromnim brojem koncerata, a uvijek se traži karta više.

U novembru prošle godine izvodio je koncert u Beogradu 4 puta u 4 dana, koliko je bila potražnja.

Zdravko Čolić u braku je inače s Aleksandrom već punih 20 godina. Inače, Aleksandra je po zanimanju obična učiteljica. Čolić rijetko razgovara pred kamerama i javnim svijetom o svom privatnom životu, uključujući tako i svoj brak i svoju familiju. Aleksandra se isto tako veoma rijetko pojavljuje u javnosti, pa mnogi niti ne znaju kako izgleda ona zapravo.

U svim svojim intervjuima Čolić uvijek naglašava da su familija i karijera dvije potpuno različite stvari i da ih oni ne povezuju ni na koji način. Tako je Čolić uspio spasiti svoju familiju od medija. Ponekad je svoje kćeri ipak izlagao javno, ali ne toliko, jer smatra da ipak djeca nisu i ne trebaju biti primarna tema za medije. Njegova najstarija kći Una sada je zvanično punoljetna, i zato koristi društvene mreže kao i svi mi. Vrlo je aktivna na Instagramu i jako često objavljuje fotografije sebe i kako negdje provodi vrijeme.

Ali, nedavno je objavila jednu sliku koja je izazvala neočekivano brojne komentare. Una je bila na moru u Crnoj Gori i iskoristila je tada priliku da se fotografira i javno podijeli tu sliku. SLikala se, odjevena u vrlo kratke hlače i bijelu košulju. Noge su joj u prvom planu, a posvećeni su joj mnogi komentari.