Bora Drljača je govorio o taboo temama, a neki će vas njegovi odgovori ipak malo iznenaditi.

Poznati pjevač, koja je sada veoma popularan na društvenim mrežama, rekao je da je bolji dobar razvod nego loš brak.

“Ne razumijem ljude koji su u braku i gledaju jedni na druge bez da se zaskakuju”, rekao je. “Bolje je da ljudi budu kvalitetni sami nego da im neko samo zagorčava život”, rekao je.

Zanimljivo je da Bora Drljača podržava istospolne odnose i kaže da je prošlo ono vrijeme kada se o toj temi šutjelo.

“Dopustio bih onima koji su skloni istom spolu da usvoje djecu, jer je za najmlađe bolje da odrastu u porodici i da budu okruženi ljubavlju. Posebno bih dao prednost bogatim parovima jer su siročtišta danas puna djece koja su gladna, žedna, bez odjeće i bosonoga”, rekao je Bora.

Bora također smatra da prostituciju treba legalizirati kako bi je država mogla kontrolirati.

“Tako će prostitutke biti uklonjene s ulice, ali će se od njih moći zaraditi. Platit će poreze, kao i svi mi, kako bismo imali koristi od njihovih obrta”, kaže Drljača.

Bora je bio prilično opušten, priznajući da podržava intimu na jednu noć, a posebno s nekim kome ne zna ime.

“Cijelog života varam svoju ženu i imao sam vrele avanture, ali samo za jednu noć. Iskreno, ne znam ni sam koliko napaljenih djevojčica sam imao tokom svog života. Lako se čovjek može tu zabrojati. Nikada nisam imao neku afericu na dugo, niti sam se zaljubio u takve žene … Neki od mojih prijatelja jesu, pa su hodali sa svojim plićima i po godinu dana.” objasnio je, pa dodao: Ako već hodaš, zašto ne bi hodao sa svojom ženom? One služe za to.”, kazao je Bora.

Izvor: Kurir.rs

Preporučujemo
Loading..