Showbizz

Čitav svijet zna ko je Donatela Versaće, i šta je uradila od lica: OVO je njena kćerka: Duplo veće strašilo: ŠTA JE OVO? (FOTO)

Zadnjih nekoliko godina, plastična i korektivna hirurgija je definitivno strašno napredovala, i to ne samo u onim bogatijim zemljama, već i kod nas. Isto tako, ovaj se trend proširio i izvan krugova showbizza, tako da i dosta “običnih” ljudi nerijetko obavlja ove korekcije.

Pretežno su žene te koje vole da idu pod nož, a nerijetko čak i mole doktore da im odrade neke ispravke na licu, grudima, zadnjici,…

Jednostavno, to je sada tako, a prirodno više nije u modi. Već smo dosta puta pisali o slučajevima kada neka osoba bukvalno pretjera u ovim stvarima, zbog čega se ode iz solidno lijepog i prirodnog u neprepoznatljivo i negledljivo, da ne kažemo zastrašujuće. Jedna od onih koje smo u tom kontekstu pomenuli je kraljica mode, italijanska kreatorka i plastika na dvije noge, Donatella Versace. To je žena koja je samo u posljednjih desetak godina obavila na desetine plastičnih operacija, što barem mi kao javnost znamo.

Bukvalno je otišla do te mjere da joj lice danas liči na groblje. Otromboljeni obrazi, nos je spušten, haotične jagodične kosti i kao šlag na tortu kriminalna šminka. O traktorskim gumama koji okružuju njene keramičke zube nećemo ni trošiti riječi.

Ali, kao što možete na slikama da vidite ni njena kćerka nije daleko od nje, kada je u pitanju PVC izgled.

Alegra Versace (33) je u svakom slučaju povukla na majku, i to ne samo fizički, već očito i psihički, obzirom da je i ona kao njena majka – mršava, natovarena plastikom i ukočenog osmijeha.

Ova nakinđurena grančica nema u sebi ni 50 kilograma, hodajući je kostur, ali je ipak Donatella ponosna, obzirom da uvijek o njoj priča sa suzama u očima, ali te suze se moraju vrlo brzo pokupiti, obzirom da kako znamo plastika ne upija vlagu.

Šta vi mislite o porodici Versace?