Home Novo Čitav region bruji o tajnom računu Šabana Šaulića: U Njemačkoj skriveno 2...

Čitav region bruji o tajnom računu Šabana Šaulića: U Njemačkoj skriveno 2 miliona eura, isplivalo kome su išle pare od njegovih nastupa, Goca u suzama jer nije dobila ni feninga

563
0

Regija već danima propada zbog činjenice da je u Njemačkoj Šaban imao tajni račun koji bi njegova udovica Gordana mogla otvoriti samo uz nazočnost advokata, što je nju dovelo do suza.

Kći pokojnog kralja glazbe Šabana Šaulića, Ilda, tvrdi da nije tačno da je njezin otac imao tajni račun.

“Tata nas ostavlja na miru. Rekla sam gotovo sve što sam imala za reći” – rekla je. Navodno, kako pišu srpski mediji, pjevač je pripremio za tajni bankovni račun bogate napojnice koje je dobio. On je stoga želio da svojoj drugoj porodici osigura bezbrižan život i osigura starost. Čitava regija sada bruji da će njegova udovica moći otvoriti ovaj račun samo uz pomoć advokata, zbog čega je ona u stanju depresije. Izvori bliski pjevaču tvrde da su, međutim, to sve samo izmišljotine.

Smatralo se da Šaban nema skrivenog računa, a to je potvrdio agent koji se brinuo za njegovu karijeru, Goran Jovanović, koji je sada svojevrsni “glasnogovornik” porodice.

“To uopće nije bilo istina, a on nije imao nikakav račun, a kamoli tajne. Plaćanja za nastupe išla su izravno na račun supruge, njegov predstavnik je Goca, a nećemo ni da pričamo koliko čovjek treba zaraditi bakšiša da sakrije dva milijuna eura” – Jovanović kaže.

U međuvremenu se Cuca, koja je nekoliko puta tvrdila i prezentirala razne dokaze koji potvrđuju da je Šabanova ljubavnica, prestala oglašavati i očito se odlučila povući iz medija. Podsjetimo je, nedavno je pokazala svoje slike djeteta koje je tvrdila da je Šabanovo dijete, ali joj je prijateljica rekla da objašnjava da je to njezino dijete.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..