Novo

Cijelu Srbiju zgrozila je ALEKSANDROVA OSVETA RODITELJIMA jer neće da mu kupe mobitel od 150.000 dinara: “Ja ih mrzim iz dna duše. Usudili su me nazvati pederčinom”

Društvena mreža s ubjedljivo najvećim rastom korisnika u posljednje vrijeme, na koju su se preselila praktički sva djeca iz Srbije, ali i cijele regije jest “Tik Tok”, a videozapisi koji zabavljaju, ali često skandaliziraju javnost, svakodnevno dolaze s nje.

To je slučaj i danas kada je Srbija postala kivna zbog mladića po imenu Aleksandar, koji je sa svojim drugovima podijelio u jednom video klipu kako se osvetio ocu koji mu nije htio kupio željeni mobilni telefon, a i majka koja ga je odbila će vrlo brzo da bude također kažnjena.

Njegov video klip možete pogledati na ovom linku OVDJE

“Koliko ste vi osvetoljubivi od nule do Aleksandra?” – momak započinje svoju prezentaciju u kojoj nastavlja pričati o tome kako je planirao uzeti novi mobitel preko svojih roditelja. Kako dalje kaže, sa sestrom je otišao ispred trgovine, a dogovor je bio da im se otac i majka pridruže i tamo onda svi preuzmu njegov mobitel.

Ali, otac je u posljednji trenutak nazvao i rekao da mu je 150.000 dinara ipak preskupo i da on i njegova majka odustaju.

“Nervozan sam, tresem se, muka mi je, sestra me vuče. Rekao sam mu da ih mrzim oboje iz dna duše, a on se usudio da me nazove pederčinom. Tada sam uzeo svoj mobitel koji je na račun i počeo zvati Ibizu da mu napravim račun vrijedan mog novog telefona. Ionako morate sada potrošiti taj novac, hoćete li mi kupiti telefon ili ću da vam napravim račun” – zaključuje ovaj momak u videu koji je vrlo brzo pronašao svoj put do Twittera i Instagrama i postao viralan na kraju. U međuvremenu je Aleksandar izbrisao originalni videozapis, ali ne prije nego što su ga ljudi preuzeli i sami ga objavili na Internetu.

Ostatak teksta možete pročitati na ovom linku OVDJE