Nedavno je Nikola Rokvić na svom Instagram računu objavio fotografiju koja je postala pravi hit, a prigrlili su je svi fanovi.

Naime, slika je nastala nedugo nakon što je njegova supruga Bojana Barović rodila njihovu kćer, koja je kasnije dobila ime Leon, jer su se oboje složili i vrlo brzo našli rješenje za ime svoje djevojčice. Par se fotografirao ubrzo nakon toga i očito je Nikola odlučio da je vrijeme da ga objavi kad je Leoni bilo oko dvije godine.

Žene su zaista hrabre i mogu se nositi s puno više nego što muškarci mogu zamisliti, pa je ponekad apstraktno nazivati ​​muškarce jačim spolom, proces porođaja je stvar kada žena pomiče svaku kost na svom tijelu, pa je suvišno razgovarati o bilo čemu. Međutim, žene i djeca donose djecu i potomstvo u svijet, i kakvo god bilo vaše mišljenje o toj temi, morate priznati da je to najbolje što ljudi u ovom trenutku znaju.

Nikola Rokvić i Bojana slikali su se samo 10 minuta nakon što je Bojana rodila, a ono što sliku čini posebno zanimljivom je to što su promijenili položaje na fotografiji, pa Nikola leži na krevetu i drži dijete dok je Bojana, koja je upravo rodila ovo slika i dalje stoji kad se fotografiše.

Ovako se ispostavilo da je Nikola mama i da je uzeo svu moguću bol od svoje žene. Pogledajte ovu simpatičnu sliku u nastavku koja je izazvala opće oduševljenje na društvenim medijima.

Primila je puno pozitivnih komentara, šta mislite o Nikoli kao majci?

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo
Loading..