Srbija je i dalje simbol elitne prostitucije. Iz dana u dan, sve više se objavljuje imena onih koje su za veliki novac prodale svoja tijela. Zbroj cijele priče je da su se brojni ljudi okretali oko njih, a nisu svi mogli biti potrošači istih. Cijene su se kretale od 300 eura na sat, prema gore. Na popisu ima mnogo starleta, pjevača i glumica, a poznati su širom javne razmjene.

Jučer se u medijima pojavio vrlo velik popis VIP-prostitutki, a izašao je Mihailov katalog, koji je prikazivao sve njegove istaknute klijente.

Srpski mediji, kao i portali, izvještavaju da je poznati modni dizajner iz središta Beograda unajmio klijente za potpunu VIP prostituciju o kojoj se govorilo proteklih dana.

Ovaj poznati dizajner surađivao je s uhićenim srpskim kraljem elitne prostitucije Mihajlom Maksimovićem, koji je imao vrlo veliku, obučenu i razgranatu mrežu suradnika.

Poznata glumica, koja je 1990-ih igrala glavnu ulogu u popularnoj seriji, bila je omiljena za sve poslovne ljude. A njezina je tarifa bila visoka, svidjelo joj se, pa je to radila sa zadovoljstvom. Izgledala je kao prava dama, lijepa i pedantna, sa svim mogućim manirima, a u krevetu je bila živa vatra, niko joj nije mogao odoljeti, vjerovatno je bila najtraženija od svih djevojaka. Ali znam da kad bi je neka osoba izabrala, ona nije htjela s nekim dijeliti krevet i željela je potpunu diskreciju.

“Omiljeni su bili moćni političari, koji su ih najviše voljeli, osobito oni oženjeni. Kasnije se nije često pojavljivala u filmovima i serijama, voljela je ovu drugu aktivnost, ali dok je prostituirala, skupljala je novac, kao niko drugi,“ kaže sugovornik srpskog Kurira i otkriva da su poznata imena poznati lideri, koje danas vidimo na malim ekranima redovno, a mi nikad ne bismo sumnjali u nju, bila je redovita u hotelu gdje se skupio gradski proračun.

Izvor: Žena Portal