Često na društvenim mrežama dobijemo priliku vidjeti neke fotografije koje nas uspijevaju ostaviti zbunjene, ali ponekad nas stvarno oraspolože i poprave nam nekako dan, pa nije baš tako sivo kao što smo mislili.

U našem danas objavljenom članku donosimo vam jednu sliku o kojoj su svi u posljednje vrijeme govorili da je to nešto što se stvarno ne viđa svaki dan.

Sezona godišnjih odmora i odmora i dalje traje, a svi se slažemo da koliko god volimo ljeto i toplo vrijeme, ponekad stvarno dobijemo previše sunca, pa se želimo što više udaljiti od njega. Očito je ovaj gospodin na slici koju imate priliku pogledati ovdje u tekstu razmišljao, a ideja koju je smislio nešto je što se malo ko ikada vidio. Evo o čemu se radi i zašto svi o tome stalno govore.

Osim što je na madracu pronašao način da se rashladi u moru, donio je i suncobran kako bi osigurao da njegova koža ostane zaštićena, bez obzira što bi bilo lijepo u vodi.

Komentari na društvenim mrežama ispod ove slike dolazili su sa svih strana, a iako su neki bili zgroženi da se to ljudima neće dogoditi, a kada bi se prestali sramiti plaže i odmarališta, njegova kreativnost mnogima je bila baš prava stvar za popravljanje dana, bili su blago rečeno – oduševljeni i bez teksta. Voljeli bismo čuti i vaše mišljenje, šta mislite o ovom kreativnom “izumu”? Da li ste vi imali priliku do sada vidjeti ovako nešto i ako da, podijelite svoje iskustvo sa nama u komentarima.

Izvor: Magazindan.info

Preporučujemo
Loading..