Kći Ene Begović imala je nedavno 19 godina i izgleda ista kao njena majka!

Vitka tjelesnost, duga plava kosa i široki osmijeh zasigurno su samo neke stvari koje podsjećaju na slavnu glumicu, i ne samo da je ova mlada dama lijepa, već je i vrlo pametna i ambiciozna.

Odlazi na studij u Milano na talijanski Univerzitet u Bokoni, a hrvatski mediji navode da je sjajna studentica. Neaktivna na društvenim mrežama, otac Josip se samo povremeno hvali slikama svoje lijepe kćeri. Ovo ljeto provodi uživajući u Braču, a dečko Fran je tamo sa njom, kao i brat Leo sa suprugom Ivanom.

Podsjetimo da je Ena poginula u stravičnoj nesreći, a tog kobnog dana Ena je otišla posjetiti svog prijatelja Stipicu Kalogjeri sa suprugom Josipom Radeljakom, sinom Leom, kojeg je dobila u prvom braku s glumicom Bebom Lončar, tada jednomjesečnom kćerkicom Lanom i majkom Terezijom. Ovo je u konačnici bilo njezino posljednje putovanje.

Leo je u Splitskoj odlučio pustiti oca da vozi SUV Grand Cherokee nakon što je probio maglu zakačio stijenu. Zaustavili su se uzbrdicom i obojica izašli iz vozila koje je nekontrolirano kliznulo unazad pa su Ena i Tereza pokušale izaći iz automobila s Lanom. Terenac je potpuno zgniječio Enu kao bubu nakon što je završio u provaliji.

Nažalost, Ena koja je tada imala 40 godina nije uspjela pobjeći, zadobila je teške ozljede i ubrzo je preminula. Majka joj je zadobila višestruke ozljede ruke i ramena, a mala Lana završila je u bolnici. Suđenje, godine istrage i rasprave o nesreći trajalo je do 2007. godine, kada je Leo oslobođen nepažljivog ubistva i odlučeno je da je nesretan džipov prijenosnik uzrokovao nesreću.

Izvor: ZB

Preporučujemo