Novo Zanimljivosti

Cijela Amerika mu ne može odoljeti: Srbin koji je proglašen za NAJLJEPŠEG DOKTORA

 

Cijeli svijet se sada nalazi u strašnoj krizi koja je uzrokovana pandemijom korona virusa, i svi smo opterećeni sa lošim vijestima i svime što nam se servira svakodnenvo, a mi smo odlučili da sa vama podijelimo jednu drugu vijest koja je liepa u moru svih ovih loših stvari koje nas okružuju.

Svjesni smo da je veliki broj ljudi sa naših prostora otišao trbuh za kruhom na zapad, a nerijetko su odlazili i preko bare za boljim životom.

Rijetki su oni koji se vrate jer nisu imali dovoljno sreće, a svi mi znao da je Amerika obećana zemlja tako da su šanse da ne uspijete relativno male.

Danas pričamo o jednom američkom doktoru koji ima srpske korijene, a kojeg mediji i žene jednostavno obožavaju jer ima izgled, mladost, ljepotu i karizmu.
On se zove Vasilije Vujović i radi kao plastični hirurg u Portlandu, a njega je popularni časopis Daily Mail proglasio za najzgodnijeg doktora u godini.


U tom časopisu se navodi kako on ne razmišlja o tituli jer želi da se svoim poslu posveti što je najbolje moguće, ali je trenutno slobodan jer nema baš puno vremena za emotivne obaveze.

Šta vi mislite?