Lepa Brena jedna je od najvećih zvijezda bivše Jugoslavije i slavna osoba koja sa sigurnošću može reći da je to obilježilo jedno razdoblje.

U posljednjih 30 godina nije bilo pjevača koji je toliko dominirao u svim republikama, bivšoj Jugoslaviji. Naime, njezini su sinovi sada punoljetni, a poznato je da je Viktor imao problema s težinom i odlučio je promijeniti način života, u jednom je razdoblju čak imao 50 kilograma viška.

Također je više nego ponosan na rezultate koje je postigao dijetom i redovitim posjećivanjem teretane, a prema posljednjim informacijama, najmlađi sin Lepe Brene težio je pedeset četiri kilograma i hvalio se svojim najnovijim nastupom putem Instagrama. Inače, ovaj je mladić imao ogromnih problema s težinom i odlučio je da mora nešto promijeniti u svom životu te je napravio vrlo radikalan rez i odrekao se i rekao NE nezdravom načinu života.

Inače, preporučuje se zdravija prehrana kada je u pitanju pretilost, a istraživanje iz 2016. podržalo je višak hrane kao primarni faktor debljanja i pretilosti.

Prehrambena opskrba energijom po stanovniku značajno varira između regija i zemalja. Pretilost je medicinsko stanje u kojem se nakuplja višak tjelesne masti do te mjere da negativno utiče na zdravlje, što je vrlo loše za ljude i može skratiti životni vijek , ali i ogromni zdravstveni problemi.

U zapadnim zemljama ljudi se smatraju pretilima kada njihov indeks tjelesne mase (BMI) [3], mjera dobivena dijeljenjem visine osobe s matematičkim korijenom težine te osobe, prelazi 30 kg / m2, dok se raspon između 25 i 30 kg / m2 uzima u obzir osoba s prekomjernom težinom.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo
Loading..