Zanimljivosti

Ciganske karte otkrivaju sudbinu: OVA 3 znaka početkom IDUĆEG MJESECA, očekuje VELIKA SREĆA I RADOST

U ovo današnje, moderno, vrijeme možemo vidjeti kako postoji jako puno različitih horoskopa i zanimljivo je da svi – govore drugačije stvari.

Da li pogledate onaj klasični horoskop reći će vam jedno, pogledajte kineski reći će nešto potpuno drugo. Nedavno smo pisali o staroslavenskom horoskopu koji se bazirao na datumu rođenja i poređenju sa nekom određenom vrstom cvijeća, na osnovu čega ste mogli da otkrijete svoj karakter. Slično je i sa indijskim, egipatskim i kineskim horoskopima koji svaki funkcioniše na specifičan način.

Danas, doduše, nećemo o tim komplikovanim horoskopima, već ćemo vrijeme posvetiti malo ciganskim vragolijama koje su definitivno tačne, malkice mistične, ali zato jako primamljive.

Vjerujete li vi u horoskope? Vjerujete li u sudbinu?

Ako da, mi za vas danas imamo nešto jako specijalno. Naime, otkrit ćemo vam šta ciganske karte kažu koja su tri znaka u horoskopu koje će ovaj i naredni mjesec obasjati sreća.  Rakovi će u ovom periodu imati daleko najviše sreće, i njima će u prvoj polovici oktobra sve ići od ruke, dok će i ljubav doći na red u drugoj polovici mjeseca.

Djevicama će oktobar vratiti sve ono loše što su ove osobe doživjele u dosadašnjoj 2020. godini. Ali ono što je za njih najbitnije je da će im, kada je riječ o ljubavi, stvari krenuti na bolje jer će stvari sa partnerom biti u najboljem mogućem redu. Treći znak horoskopa kojem su se karte osmijehnule je Jarac kojeg u narednom periodu čeka dosta sreće na polju zdravlja i ljubavi.

Koji ste vi horoskopski znak?