Novo

Ćerke Slobode i Vojina PRVI PUT sa roditeljima u javnosti! Sami procenite na koga bliznakinje liče (FOTO)

U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se jedne zanimljive teme ,a koja je svako jedna lepa stvar koja je se desila popularnom paru o kojem ćemo vam danas govoriti . Naime , kada je reč o jednom od najskladnijih parova sa naše javne scene , to su svakako Sloboda Mićalović i Bojin Ćetković , a koji već dugi niz godina kraade brak i bračni odnos na kojem mnogi mogu samo da im pozavide . Naime , kao kruna braka i razumevanja stigle su i dve ćerke , a koje su im svakako centar sveta .

Naime , oni su se nedavno pojavili na jednoj dodeli prestičnog priznanja , a reč je o fondaciji braće Karić , a koja je po čak 25ti put nagradila naše javne ličnosti koje su doprinjele našoj javnoj ssceni . Naime , tako su se kao lauteri u oblasti kulture i sporta upravo bile za njih. Dakle , ovaj popularni glumački par jza ovaj događaj izabrao najbolju moguću pratnju , a to su njihove ćerke , a koje su došle da podrže svoje reditelje , jer je ovo njima nešto što je svakkako iznimno važno.

Dakle , od ranije je poznato da suz Vojin i Sloboda jedan par od javnih ličnosti koji se trude da svoju decu drže dalje od očiju javnosti , a sve jer su mišljenja da ako su oni kao ličnosti odlučili da se eksponiraju javno , da ne moraju i njihova deca da prolaze kroz isto. Tako je se ovaj par pojavio u svečanoju kombinaciji , te su sve odušeilli , a jednom prilikom Vojin je za devojčice istakao sledeće : “Ponekad prepoznam sebe u nekim njihovim gestovima, ali one su ipak priča za sebe, svoji ljudi. Mi se i mazimo i volimo, ali od početka pričam sa njima kao sa odraslim osobama”, rekao je on tada.