Marijana Mićić, poznata srpska glumica i voditeljica, privukla je pažnju javnosti svojom drugom trudnoćom, ponovno postavši centar medijske pažnje. Osim toga, mnogi pamte trenutak kada se prvi put pojavila na malim ekranima.

Njezina kćerka, koja još nije napunila dvije godine, već pokazuje izniman modni stil. Ponosna majka podijelila je sliku male Ane koja je očarala svoje pratioce. Djevojčica, koja podsjeća na svoju majku, pozirala je u preslatkoj bijeloj haljinici s vezenim detaljima i modernim sandalicama koje su trenutni hit.

 

Anatomske sandale su popularne ove sezone među djecom i odraslima, savršeno se uklapajući u svakodnevne odjevne kombinacije. Malena Ana je već postala glavna zvijezda na Instagramu svoje majke, a njeni preslatki stajlinzi privlače oduševljene komentare.Uskoro će Marijana Mićić postati starija sestra, a mlađoj će služiti kao uzor, uključujući i modnu inspiraciju. Marijana Mićić rođena je u Beogradu 20. ožujka 1983. godine. Pohađala je osnovnu školu Kralj Petar Prvi i Jedanaestu Beogradsku gimnaziju, a nakon toga diplomirala glumu na Akademiji lijepih umjetnosti u Beogradu, gdje je učila pod mentorstvom Ivana Bekjareva.

Postala je poznata zajedno s Anom Mihajlovski kao voditeljica popularnog TV showa “Veliki brat”. Također je stekla veliku popularnost kroz svoje uloge u serijama “Jednostavan život” i “Bela lađa”, te kao voditeljica brojnih emisija koje je producirala Emoušn produkcija.Marijana Mićić ima bogatu karijeru i napustila je Emoušn produkciju 2014. godine kako bi se pridružila TV Pink, gdje je postala voditeljica dječijeg glazbenog talent showa “Pinkove zvezdice”. Također, njezina uloga medicinske sestre Slavice u seriji “Ljubav i mržnja” smatra se jednim od njezinih najvećih uspjeha u svijetu televizije.