Ivan Ivanović, poznat kao “mali Čkalja,” je srpski voditelj i glumac koji je postao slavan zahvaljujući emisiji “Večeri s Ivanom Ivanovićem.” Rođen je 22. listopada 1975. u Beogradu, gdje je odrastao sa svojom obitelji u naselju Braća Jerković. Iako su živjeli u siromaštvu, obitelj Ivanović je izdržala zahvaljujući zajedništvu i vrijednostima koje su mu roditelji usadili, poput poštenja i odgovornosti.Njegov djed je imao poseban utjecaj na njegov život, a gubitak djeda 1992. bio je težak trenutak. Ivan je već u četvrtom razredu pokazao svoj talent kroz stand-up nastup inspiriran predstavom “Šok” i Indexovom radiodvoranom, zabavljajući publiku.

 

Ivan je razmišljao o vojnoj karijeri, ali nakon kratkog boravka u vojnoj gimnaziji shvatio je da to nije njegov poziv. Pokušao je s medicinom, ali je odustao zbog problema s biologijom i kemijom. Kasnije je pokušao postati glumac, ali i tu naišao na prepreke.Naposljetku je studirao pravo i radio kao zaštitar, ali je tražeći dodatni izvor prihoda eksperimentirao s malom proizvodnjom. Godine 2007. započeo je karijeru televizijskog voditelja s emisijom “Cash Taxi” na Fox TV-u, a kasnije vodio i “Survivor”. No, prava slava stigla je s emisijom “Večer s Ivanom Ivanovićem,” koja se emitira svakog petka večer.

 

U emisiji je intervjuirao mnoge poznate osobe, uključujući Novaka Đokovića, Stinga i Briana Ferryja. Također, njegova kći

Staša Ivanović postala je uzor mladim ženama zbog svojeg nekonvencionalnog stila, što je izazvalo mnogo komentara na društvenim mrežama. Spekulacije o inspiraciji za njezin izgled doveli su do usporedbi s Jelenom Karleušom, čije su se putevi i ranije sukobljavali.Ivan Ivanović ostaje zapažena figura u medijskoj industriji, a njegova obitelj i kći Staša nastavljaju privlačiti pažnju javnosti svojim jedinstvenim stilom i postupcima.