Novo

Cela Srbija bruji o devojci iz Pančeva koja je gola kupila lubenice: SAZNALO SE ko je ona, njeno ime SVE GOVORI(FOTO)

Sigurni smo da ste svi do sada u Srbiji vidjeli vrlo neobičan i bizaran video koji je za svega 24 sata postao viralan.

Je li to influenserka ili jednostavno poremećena žena ne znamo, ali znamo da je sasvim sigurno željela privući pažnju ili je osoba s druge strane emocionalno povrijeđena.

Ukoliko do sad niste sve vidjeli, ona je totalno gola izašla iz automobila s novčanikom u ruci i otišla do uličnog prodavača lubenica. Čak se on i slikao s njom, a video je odmah obišao čitav region. Poznato je samo da je video snimljen u okolici Pančeva, a identitet ove djevojke nije bio poznat. Društvene mreže jednostavno su eksplodirale jer je ovo stvarno potreslo cijelu regiju.

Svi se sjećamo Kristine Mandarine iz Zagreba koja je proteklo ljeto tijelom prodrmala cijeli Balkan, zbog toga joj je posao prošao ludo. Ali, bila je puno skromnija, bila je obučena za razliku od ove djevojke, o kojoj su srpski mediji sada saznali neke osnovne informacije. Na ovaj način zarađuje na Instagramu, pojavljuje se i slika se negdje potpuno gola.

Čak ima i umjetničko ime, a to je “Milf Lilly”. Sigurni smo da svi znate šta tačno znači njezin nadimak. Isto tako smo sigurno da je definitivno privukla pažnju svih ljudi na Balkanu, a ne sumnjamo da će joj popularnost skočiti nakon ovog video isječka. Niko ne zna njezino pravo ime i prezime, ali poznato je da ima 36 godina i očito je riječ o ženi sumnjivih moralnih osobina. Šta mislite o njoj, je li joj ovo trebalo?